Vintage Deens bureau met bijpassende stoel

€ 595,00
Artikelnummer: F718
Afmetingen: bureau br. 140 x d. 57,5 x h. 74 cm
Een prachtig vintage Deens bureau met bijpassende vintage stoel vermoedelijk van Arne Vodder uit de 60-er jaren. Zie de voor Arne Vodder bekende handgrepen en de strak klassieke stijl en de bijpassende stoel met zwarte spijlen.
Op het moment dat in de 60-er jaren de Deense meubels meer bekendheid kregen maakte Arne Vodder eenvoudige maar prachtige ontwerpen van natuurlijke materialen. Arne Vodder kreeg les van de bekende Deense ontwerper Finn Juhl, zeer bekend vanwege zijn mid century design meubelen.

Dit vintage bureau heeft aan beide kanten van het bureau hangt een ladeblok met 3 lades, handig en praktisch om na het werk je spullen in op te ruimen. Op bureaublad zitten drie watervlekken, niet heel opvallend maar wel te zien.
Gezien de leeftijd is het vintage bureau nog in goede staat.
Een strak en stijlvol Deens bureau met bijpassende spijlenstoel in zwart met een combinatie van teak van vermoedelijk Arne Voller.
De vintage spijlenstoel heeft een goede zit en een prettige ronde goede aansluitende rugleuning. De vintage spijlenstoel is net als het bureau gezien de leeftijd in goede staat. 
De maten van het vintage  bureau zijn br. 140  x d. 57,5   x h.74  cm
De maten van de vintage stoel zijn totale rug hoogte 77  x  zithoogte 44,5 zitdiepte 39  x zitbreedte tussen de spijlen 37,5  cm
 
In overleg kunnen wij voor vervoer zorgen!

Meer bestanden:
3504694 bezoekers (4955988 hits) sinds 29-3-2013
Powered by webXpress