Verkocht Jan van Ham, pastel van Franse boerderij - Jan van Ham, pastel of French farm

Artikelnummer: L171
Afmetingen: br. 50 x h. 33 cm
Verkocht Pastel schilderij van Jan van Ham, geboren in Gouda in 1892. Was autodidact, woonde in Gouda, Utrecht en Buurmalsen. Bij een van de extra foto's staat het stukje zoals Jan van Ham beschreven wordt in de Pieter Scheen.
Wij vermoeden dat dit een boerenschuur in Frankrijk is of heeft iemand een ander idee. Schildert, aquarelleert en tekent, veel pastel in natuur realistische trant. Zoals ook vermeld in de Pieter Scheen. Het pastel schilderij is ingelijst in de originele lijst en is in goede staat. 
 
Pastel painting by Jan van Ham, born in Gouda in 1892. Was self-taught, lived in Gouda, Utrecht and Buurmalsen. On one of the extra photos, you can read the article that was written as described by Jan van Ham in the Pieter Scheen ( this is a lexicon which shows Dutch visual artists, from 1750-1950). 
We suspect that this is a barn in France or does someone has a different idea. Paintings, watercolors and drawings, a lot of pastel in nature realistic style. As also mentioned in the Pieter Scheen. The pastel painting is framed in the original frame and is in good condition.

Meer bestanden:
2063866 bezoekers (3234266 hits) sinds 29-3-2013
Powered by webXpress